• Előnézet
  11 389 Ft‎ 16 270 Ft‎ -30%
  Új

  A D-TEC mindenben ugyanolyan nagyszerű funkciókkal rendelkezik, mint a D-TEC E, de beépített rádiós kapcsolat nélkül. Védőtok nélkül szállítjuk.

  11 389 Ft‎ 16 270 Ft‎ -30%
  Alacsonyabb ár!
 • Előnézet
  7 168 Ft‎ 10 240 Ft‎ -30%
  Új

  A Kosy párna egy nagyon kényelmes kiegészítő. Kényelmes puha anyaga kényezteti a horgászt álmában. Összetekert állapotban a párnán elhelyezett pántokkal rögzíthető, így kis helyet foglal szállításkor. Viszont ezekkel a pántokal az ágyon való rögzítés is egyszerűbbé válik.

  7 168 Ft‎ 10 240 Ft‎ -30%
  Alacsonyabb ár!

Kövess minket Facebook-on

 • Csomagküldés

  A kiválasztott termékeket a rendelés visszaigazolását követően általában 2-5 munkanapon belül kézhez veheti, ha raktárkészleten szerepel a kiválasztott termék.

 • Kapcsolat

  Telefon: +36-1-280-0439
  Elektronikus elérhetőség: bolt(kukac)starbaits.hu

 • Bankkártyás fizetés

  Hamarosan...

A SENSAS cég mára 4 olyan márkát foglal össze, amely igazi piacvezető az európai szabadidős horgászat minden területén. A STARBAITS márka természetesen a ponty horgászat zászlóshajója. Csapatunk nagyon büszke az elért eredményeikre és bízik abban, hogy az évek óta felépített termékeivel, minden helyzetben megtudjon felelni a pontyhorgászok igényeinek.

Reméljük minden pontyhorgász megtalálja itt azokat a termékeket, amikkel felejthetetlen sikereket fog elérni kedvenc időtöltése a horgászat során. Bízunk abban, hogy a megújult termékeinkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy kivételes élményekben legyen részük a vízparton 2018-ban is.